Чакането свърши! Стартира еfbetЛига

10.03.2021 15:09 Добромир Добрев
Снимка: Pixabay

Този уикенд започват мачовете от новия сезон в efbetЛига на България. Футболните сблъсъци обещават да са интригуващи и на високо ниво. Още в петъчния ден се открива с един от новаците в елита. От 18:30 часа „Хебър“ (Пазарджик) ще гостува на „Ботев“ (Пд). Двубоят ще е особено емоционален за домакините, тъй като капитанът на „жълто-черните“ Тодор Неделев ще получи наградата си за победител в престижната анкета „Футболист на футболистите“ за миналия сезон 2021/2022. Тошко, който пострада при катастрофа с националния отбор в Грузия и все още се възстановява, ще може да обере овациите на феновете, стъпвайки на зеления терен.

Двубоят ще бъде следен на живо в платформата на , както и излъчван пряко по Диема Спорт. Водещият роден букмейкър определя коефициент 1.28* за победа на „Ботев“ (Пд), 6.20* – за равенство и 13.00* – за успех на „Хебър“. Може да се залага и за общия брой голове в срещата. Ако считате, че попаденията ще бъдат над 2.5 – коефициентът е 1.76*, а под 2.5 – ставката е 2.15*.

Програмата на efbetЛига в петъчния ден продължава с мача между друг новак – „Септември“ (Сф) и шампиона „Лудогорец“. Гостите от Разград са сочени за абсолютни фаворити с коефициент 1.27*. Вероятността нападателят Валери Божинов и компания да поднесат изненада и да победят се оценява на 13.00*, а равенството – на 6.40*. Само преди дни „Септември“ удари „Локомотив“ (Сф) с 3:2 в последна и за двата тима контрола, играна на стадиона в столичния квартал „Надежда“ и по този начин загатна за възможностите си.

В събота с най-голям интерес е очакван сблъсъкът между ЦСКА 1948 с треньор Любослав Пенев и „Левски“ на Станимир Стоилов. Двубоят ще се играе на стадиона в село Бистрица, а гостуващите „сини“ фенове получиха 300 билета. Успех за „червените“ се котира на 3.70*, а за „сините“ – 2.05*. Коефициентът за равенство е 3.75*.

В неделя ЦСКА-София приема „Арда“ в откриващия си за сезона двубой. Логично домакините са фаворит на стадион „Българска армия“. Успех при официалния дебют на треньора Саша Илич се оценява на 1.48*, равенството е 4.80*, докато победа за кърджалийци – 7.25*.

В понеделник също има двубои от . Особено интригуващо се очертава да бъде голямото завръщане на „Спартак“(Вн) в елита за първи път от 13 години насам. „Соколите“ приемат „Славия“ на стадион „Спартак“ в морската ни столица. Срещу всеки заложен лев за победа на „Спартак“, печалбата в efbet би била 3.60*. Равенството е с коефициент 3.45*, докато три точки в актива на „Славия“ са оценени със ставка 2.20*.

*Коефициентите могат да подлежат на промяна. Актуалнитекоефициентимогатдасевидятнепосредственопредизалогнаплатформата efbet.com.

Други от Спорт

Стефан Стоянов ще води "Ботев"(Пд) до края на сезона

Стефан Стоянов ще води "Ботев" (Пловдив) в оставащите три мача от първенството на Еfbet лига, съобщиха от клуба.  Днес  той направи първа тренировка начело на "канарчетата"

"Ботев" (Пд) играе 2 мача с гръцкия "Арис" в памет на Тоско Бозаджийски

"Ботев" (Пловдив) уреди 2 приятелски срещи с гръцкия гранд "Арис" (Солун). Двата "жълто-черни" отбора ще играят в памет на Тоско Бозаджийски. Големият привърженик на "канарчетата" загина

"Ботев" (Пд) загуби с 1:2 от "Арда" за "сбогом" с Бруно Балтазар

"Арда" победи с 2:1 "Ботев" (Пд) в Кърджали среща от 33-ия кръг на Първа лига. Домакините успяха да обърнат резултата, след като преди почивката изоставаха в резултата

Пловдивчанинът Димитър Кузманов отпадна на квалификациите от турнира "Ролан Гарос"

Димитър Кузманов отпадна в първия кръг на квалификациите на Откритото първенство на Франция по тенис за мъже и жени „Ролан Гарос". Пловдивчанинът отстъпи с 3:6

Бойко Борисов стана шампион по футбол при ветераните, тигрите биха с 5:3 "Ботев" (Снимки)

Воденият от Бойко Борисов тим на "Витоша" (Бистрица) стана шампион на България по футбол при ветераните. Във финалния двубой, игран пред над 1000 зрители на новоизградения стадион в Пловдив

>