Зоран до последно влюбен в Силвия Петкова, при нея всичко свършва през април

06.07.2022 13:48
С тази снимка Силвия Петкова обяви, че се разделят със Зоран.
Увяхващият кактус, с който Зоран загатва за края на връзката им със Силвия Петкова.
Това е последната обща снимка, споделена от Силвия Петкова
Снимката от последната обща почивка, споделена от Зоран.

Македонският режисьор Зоран Петровски до последно демонстрира любовта си към актрисата Силвия Петкова. Това става ясно от профилите на двамата в "Инстаграм".

Във вторник Силвия Петкова обяви, че двамата се разделят, но остават приятели.

"Внимание, внимание, всички мишки на събрание.
За да не започнат спекулации из жълтите сайтове, което най-вероятно е неизбежно, но все пак... Искаме да ви кажем, че взехме единодушно решение нашият път като двойка да приключи и продължаваме по пътя на едно прекрасно приятелство, плод на което е най-вълшебният ни син. Няма причина, просто в живота на хората се случват и такива неща. Всичко най-прекрасно предстои за нас. Пожелаваме ви и при вас да е така!", написа актрисата в социалните мрежи.

Самият Зоран Петровски обаче я е изпреварил като три дни преди нея пуска загадъчна серия от снимки на разцъфтяващ и след това увяхващ кактус. И в статус в "Инстаграм" разказва, че всяка нещо в живота има три стадия - начало, цъфтеж и край.

Краят обаче очевидно не е бил желан от Зоран, защото почти до края на юни той публикува общи снимки със Силвия и синът им Сива от почивката им на къмпинг до Черноморец. За сметка на това Силвия Петкова има обща снимка със Зоран в профила си само от 28 април, когато македонският режисьор бе обявен за победител в "Сървайвър".

Проблемите между Силвия и Зоран започнали още преди началото на "Сървайвър", стана ясно след като македонецът победи в риалитито. Известно време след играта обаче двамата твърдяха, че са преоткрили себе си и връзката си.

Други от Новина в снимка

“Още хубави!” - Орлин Горанов и Иван Лечев заедно в казармата и не са мръднали

Орлин Горанов си припомни времето, прекарано в казармата, като пусна снимка в социалните мрежи. На нея той е с друга музикална звезда - Иван Лечев. “Сашо, моя милост и страхотният Иван Лечев

Великденски яйца, изрисувани от деца, ще красят столичния бул. "Македония" (Галерия)

Столичният булевард "Македония" осъмна с нова украса, направена специално за Великден. Тя е изработена от деца от градините и училищата в столичния район "Красно село"

Ивет Лалова и бебето се прибраха вкъщи, вижте го (Видео)

Ивет Лалова и бебето се прибраха вкъщи. Щастливата майка сподели кратко видео в инстаграм профила си от прибирането.  Съпругът й Симоне шофира колата, а тя и малкият Тиаго се возят на задната седалка

Гледките на 4-те сезона: Ухание на пролет

"Ухание на пролет" е озаглавила красивия си кадър Мирела Тортуманова. Снимката е на поле с рапица от с. Доброглед, област Варна. Снимката й вече е на страниците на "24 часа" и така участва в новия ни

Кой е този легендарен актьор, направен млекар от баща си като дете? Вижте отговора на фотозагадката

Георги Калоянчев е отговорът на фотозагадката от 22 април. Въпросът беше: Кой е този легендарен актьор, направен млекар от баща си като дете? Жокерът беше: Той е второто момче от ляво надясно на

>