Млада майка бяга от мистериозното си минало в сериала “Джини и Джорджия”

21.05.2022 03:00
Младата майка Джорджия отглежда сама двете си деца.

Джорджия Милър е на 30 години и вече е майка на две деца - 15-годишната Джини и 10-годишния Остин, които сама отглежда. Джорджия ражда дъщеря си едва на 15 години и оттогава животът ѝ изцяло се променя. Вместо да изживее тийнейджърските си години, трябва да се грижи за своето момиченце, но и да избягва неприятностите, които сякаш винаги я придружават.

Това накратко е историята на американския сериал “Джини и Джорджия”, чиято премиера бе по “Нетфликс” през февруари 2021 г. Негова създателка е Сара Ламперт. Това всъщност е и големият ѝ пробив, като от продукцията обявиха, че ще има и втори сезон, който се очаква тази година. Актьорският екип направи забавно видеообръщение в инстаграм, като обяви хубавата новина.

Джорджия (в ролята Бриан Хоуи) е силна, независима и красива жена, която със своята самоувереност успява да спечели сърцата на всички, а пък с находчивостта си преодолява всякакви трудности.

За разлика от нея Джини (Антония Джентри) е по-стеснителна и често се чувства по-зряла от трийсетгодишната си майка. Затова и отношенията им понякога са доста обтегнати.

Когато Джорджия вече е уморена от непрестанното бягане от своето минало, което изобщо не е розово, тя решава да се премести с децата си в градчето Уелсбъри, където се надява на нов, по-хубав живот.

Джини и брат ѝ (Дизел Ла Торака) са записани в ново училище, където петнайсетгодишното момиче започва да изживява всички интересни моменти от тийнейджърските години. Влюбва се за първи път, ходи на купони и най-накрая си намира приятелки, с които да прекарва свободното си време, като Максин (Сара Уейсглас) е най-близката ѝ. Нейният брат Маркъс (Феликс Малард) и Джини са много привързани един към друг, въпреки че Джини е във връзка с Хънтър (Мейсън Темпъл).

Джорджия от своя страна успява да омае чаровния кмет Пол Рандолф (Скот Портър) и започва работа при него. Но отношенията им не са само професионални, а и любовни. В същото време се появява Джо (Реймънд Аблак), който държи малко кафене и с когото Джорджия бързо се сприятелява. Привличането помежду им е очевидно.

Сенките от тъмното ѝ минало обаче отново започват да я преследват и тя трябва да направи всичко, за да предпази децата и себе си. Хора от този предишен живот, които тя отдавна не е виждала и чувала, изведнъж се появяват и предизвикват големи въпроси. Новите съграждани на самотната майка започват да се питат коя всъщност е Джорджия и какво е правила преди?

Тази загадъчност около нея и непрестанните въпроси, които изникват в съзнанието на децата ѝ и най-вече на дъщеря ѝ Джини, още повече разделят семейството.

В сериала често се появяват сцени от миналия живот на Джорджия, с помощта на които зрителите по-лесно може да разберат защо тя се държи по този начин и от какво иска да предпази децата си.

Бриан Хоуи, която влиза в ролята на Джорджия Милър, е позната от филма “Шефове гадняри 2” и сериалите “Проходът”, “Екзорсистът”, “Кралици на ужаса”, “Отмъщението” и Hart of Dixies, където си партнира отново със Скот Портър.

Антония Джентри, която изиграва 15-годишната Джини, всъщност е на 25 години. За ролята си в сериала е номинирана на наградите на MTV в категорията за пробив.

Десетсерийният първи сезон на “Джини и Джорджия” може да се гледа в платформата “Нетфликс”.

Други от Оживление

Телешки скалопини с богат винен сос

Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен

Георги Георгиев, който подрежда с кауза София

“Да подредим града с Георги Георгиев” - ето така общува със софиянци председателят на СОС Георги Георгиев. Той направи подкаст, в който разказва за всичко - от това как да помогнем на децата със

Силвия Лулчева и Васил Бинев участват във втория филм на Яна Титова – “Диада”

В главната роля във втория филм на Яна Титова - “Диада”, е 19-годишната актриса Маргарита Стойкова, позната от сериала “Татковци”. Тя играе Дида, която е на 16 години и живее в малък град

Въпросът за условията на труд в киното е на дневен ред в Кан

Въпросът за условията на труд в киното е на дневен ред в Кан, съобщи АФП. Да се работи в киноиндустрията е мечта, която все по-често се превръща в кошмар във Франция

Евелин Костова на 30: Влизам в новото ниво с много мечти, малко планове и с верни приятели

Актрисата Евелин Костова отпразнува 30-годишнината си, обградена от любимите си хора. За това сподели самата тя в инстаграм профила си, като сподели снимки със семейството си

>