"24 часа" пак позна: Изпълкомът отмени конгреса БФС

01.03.2022 15:17 Гeорги Банов

Както 24 часа точно предвиди изпълкомът на БФС отмени конгреса който трябваше да се състои на 18 март.

причината която президентът Борислав Михайлов изтъкна са нерешените дела около решенията на предния конгрес и подписката за свикването на новия. 

Конгрес ще има, просто не знаем кога, заяви Михайлов. Но ако го проведем в сегашната ситуация има риск да изпаднем в юридическа несъстоятелност. 

Приет е бюджет на БФС за тази година на стойност 19 млн. лева, както и стратегия за развитие през следващите 4 години, която ще бъде представена, когато има общо събрание. 

По незнайни причини пред футболния съюз отново имаше полицейска охрана. 

Михайлов заяви, че лъжат клубовете, че няма да бъдат допуснати за неплатен членски внос, но е имало нередовни, но те не са изключени на това заседание, на което е имало кворум и от стария и от новия изпълком. 

В същото време специалистът по спортно право Георги Градев направо апел никой да не напуска зала 3 на НДК по време на конгреса, защото избори щели да имат. 

Други от Спорт

Стефан Стоянов ще води "Ботев"(Пд) до края на сезона

Стефан Стоянов ще води "Ботев" (Пловдив) в оставащите три мача от първенството на Еfbet лига, съобщиха от клуба.  Днес  той направи първа тренировка начело на "канарчетата"

"Ботев" (Пд) играе 2 мача с гръцкия "Арис" в памет на Тоско Бозаджийски

"Ботев" (Пловдив) уреди 2 приятелски срещи с гръцкия гранд "Арис" (Солун). Двата "жълто-черни" отбора ще играят в памет на Тоско Бозаджийски. Големият привърженик на "канарчетата" загина

"Ботев" (Пд) загуби с 1:2 от "Арда" за "сбогом" с Бруно Балтазар

"Арда" победи с 2:1 "Ботев" (Пд) в Кърджали среща от 33-ия кръг на Първа лига. Домакините успяха да обърнат резултата, след като преди почивката изоставаха в резултата

Пловдивчанинът Димитър Кузманов отпадна на квалификациите от турнира "Ролан Гарос"

Димитър Кузманов отпадна в първия кръг на квалификациите на Откритото първенство на Франция по тенис за мъже и жени „Ролан Гарос". Пловдивчанинът отстъпи с 3:6

Бойко Борисов стана шампион по футбол при ветераните, тигрите биха с 5:3 "Ботев" (Снимки)

Воденият от Бойко Борисов тим на "Витоша" (Бистрица) стана шампион на България по футбол при ветераните. Във финалния двубой, игран пред над 1000 зрители на новоизградения стадион в Пловдив

>