Гаджето на Григор Димитров - Лолита съветва жените как да се държат с мъжете

08.01.2022 22:43
Лолита Османова

"Обичайте първо себе си, а след това човекът до вас. Няма как да направите някого щастлив, ако преди това не сте започнали да работите със себе си затова. Искате ли да се развивате: да или не"? Започвайте". Така всеки ден приятелката на тенисиста Григор Димитров - Лолита Османова отговаря на въпроси на феновете как да живеят по-щастливо, по-здравословно и как да се държат с мъжете.

"Когато се срещнете с човека, който е за вас, няма как да не го почувствате. Повече чувствайте, отколкото да разсъждавате. Сърцето не лъже", казва Лолита. Самата тя обаче не отговаря на въпроси, свързани с личния й живот и отношенията й с Григор. 

Във видеата си в инстаграм Лолита разкри, че е била частна ученичка заради тренировките по тенис и пътуванията по турнири. Една от учителките й казала да учи само испански, защото други чужди езици не са необходими. Когато със семейството си се мести във Франция обаче, Османова спешно се записва на курс по английски. "И така продължавам да уча, не само езици, но постоянно се развивам и чета книги за психология", хвали се красавицата.

Други от Новина в снимка

Никой не успя да познае това бебе, а всички знаят кой е. Великият...

Никой не успя да познае това бебе, а всички знаят кой е. Великият Георги Аспарухов-Гунди. 🤔Неразрешена остана фотозагадката на "24 часа" от вчера. Въпросът беше коя е тази обожавана легенда

Гледките на 4-те сезона: Ботаническа градина в Балчик

Вера Младенова изпраща снимка от Ботаническа градина в Балчик. "Къдравите лалета ме впечатлиха много", ни пише тя. Кадърът е част от "Гледките на четирите сезона" – читателския фотоконкурс на в

Гледките на 4-те сезона: Южният парк в София

Мая Маринова изпраща красив кадър от Южния парк в София. Снимката й вече е на страниците на "24 часа" и така участва в новия ни читателски фотоконкурс "Гледките на четирите сезона"

Коя е тази обожавана легенда, казвала: "Учи се от малки и големи!"?

Коя е тази обожавана легенда, казвала: "Учи се от малки и големи!" ❓ ➡️Жокер: Бащата на Колин Фарел е разгромен от него в сблъсък. 📷Кадърът е от фотоархива на "24 часа"

Борис, кучето на кмета на Цалапица, стана световен шампион в Загреб

Ивайло Данаилов, кмет на пловдивското село Цалапица, е на седмото небе, тъй като кучето му Борис стана световен шампион. Първенството се проведе в Загреб и в него участваха 25 000 претенденти от 400

>