Лейди Гага позира гола за Vogue

04.11.2021 08:50
Лейди Гага СНИМКА: Инстаграм/ladygaga

35-годината певица Лейди Гага позира гола за декемврийския брой на британското модно издание Vogue. Лейди Гага изглежда прекрасно на черно-бялата снимка, където тя демонстрира завидна фигура, пише Daily mail.

В интервюто си певицата разкрива, че никога не е разговаряла с убийцата, която пресъздава в лентата "House of Gucci", но но може да си изгради образ, ако "чете между редовете". Споделя, че е влязла толкова на дълбоко в образа си на Патриция Гучи, че е започнала да губи връзка с реалността.

"Или бях в хотелската си стая, живеех и говорех като Патриция Реджани, или бях на снимачната площадка", казва Гага.

Певицата разказва, че никога не е говорила с истинската Патриция Гучи, докато се е подготвяла за ролята си в "House of Gucci", като разкрива, че е се е готвила за този образ повече от година.

"Ще бъда напълно честна и открита: живях като нея в продължение на година и половина. Изминаха три години, откакто започнах да подготвям този образ, в продължение на девет месеца говорих с акцент", разкрива звездата.

През март самата Патриция каза, че се е подразнила на това, че Гага не е искала да говори с нея, преди да я изиграе във филма, предава dir.bg.

Тя беше призната за виновна и осъдена на 29 години затвор за това, че е наела убиеца, който отнема живота на бившия й съпруг Маурицио Гучи.

Други от Новина в снимка

Златка Райкова показа малкия Карен на рождения му ден (Снимки)

Златка Райкова показа малкия Карен на първия му рожден ден. Тя  публикува снимки в социалните си мрежи с детето и тортата. Малкият Карен носи името на баща си

Цветана Пиронкова показа яйцата за Великден (Снимки)

Цветана Пиронкова боядиса яйцата за Великден в компанията на майка си- Радосвета. "Традиционно боядисваме великденските яйца в градината на мама.  Пролетно е, зелено, ароматно и весело

Кметът на Раковски и съпругата му превзеха 6-хилядник в Хималаите, помахаха на Еверест (Снимки)

Мисия Непал е 100 процента изпълнена, казва Гуджеров По пътя срещнали и Силвия Аздреева Кметът на Раковски Павел Гуджеров и съпругата му Анелия вече имат покорен 6-хилядник

Гледките на 4-те сезона: Созопол

Красив кадър от Созопол ни изпраща Надежда Миленкова. Снимката й вече е на страниците на "24 часа" и така участва в новия ни читателски фотоконкурс "Гледките на четирите сезона"

Никой не успя да познае това бебе, а всички знаят кой е. Великият...

Никой не успя да познае това бебе, а всички знаят кой е. Великият Георги Аспарухов-Гунди. 🤔Неразрешена остана фотозагадката на "24 часа" от вчера. Въпросът беше коя е тази обожавана легенда

>