Музиката навлезе дори в света на онлайн залозите?

22.10.2021 16:00 24 часа Пловдив онлайн
Източник: Pixabay

Когато някой спомене залози, букмейкърски сайтове и казина, първото нещо, което изниква в ума на повечето от нас, са слот машинки, фишове за спортни събития и онлайн платформи за хазарт. Това, което определено не си представяме обаче, са музикалните програми, кастинги и конкурси, нали?

Тази сравнително нова и оригинална идея набра популярност покрай нас около “Евровизия” тази година. Няма как да не признаем, че е доста нестандартно и нетипично, същевременно свежо, иновативно и оригинално да се залага на музикални награди - особено на такива с подобен мащаб.

Днес ще поговорим малко повече именно за този тип залагания, като ще ползваме за пример популярните в . Нека започваме!

Къде мога да открия музикалните залози?

Естествено е първо да се запитаме къде точно да потърсим музикалните залози, тъй като те не са казино игра, нито спорт или е-спорт. Е, ние разполагаме с отговор на вашия въпрос.

Можете да заложите на музика в секцията “Специални залози”, намираща се в секцията “Спорт” непосредствено до разделението за виртуални спортове. Обикновено изборът там се състои от - меко казано - нестандартни теми за залози, като изборите за папа, политически спорове, състезания със сърфове и още много други. Не винаги, обаче, в таблицата за нестандартни залози се намира и музиката, тъй като в нея фигурират само и единствено актуални събития - тоест, възможност да разгледате сами тази нова опция ще се отвори само тогава, когато даденото събитие е активно.

Как се залага на… музика?

Подобно на спортните залози, тук също има коефициенти, различно оферти, възможности и дори стратегии. Процесът не е много по-различен от този на залагане на футболен мач: правите си регистрация, влизате в профила си, избирате едно от предложенията и правите залог според условията, изискванията и собствените си предпочитания.

Повече информация винаги е налична на сайта на Bwin, където можете да се информирате за по-конкретни упътвания относно музикалните залози. Също така ви съветваме всеки път да четете внимателно правилата, по които залагате, какви са специфичните стъпки, които да спазите и кои са изискванията, с които трябва да се съобразите - особено ако сте начинаещ, това би могло да ви спести някои евентуални неприятности.

Евровизия пролет 2021

Залозите за Евровизия 2021 бяха изключително спорни, тъй като резултатите от конкурса не бяха очевидни още от самото начало. Прогнозите се меняха бързо, а разочаровани залагащи имаше много. Първоначално коефициентите “твърдяха”, че Кипър има най-голям шанс за победа, последван от Норвегия и Израел. В края на краищата, обаче, на първо място се озова Италия, на второ - Франция, а на трето - Швейцария.

Аналогично на всички спортни игри, на които се залага по букмейкърските сайтове, така и тук непредвидимостта може да обърка залозите, понеже всичко зависи от крайното изпълнение на участниците. При Евровизия, обаче, се намесва и вотът на зрителите, който добавя допълнителни усложнения към нещата. Ние сме сигурни в едно - не бива да рискувате прекалено голям процент от бюджета си, тъй като накрая можете да останете разорени.

Заключение

Все по-често започваме да наблюдаваме как залози на музикални кастинги, какъвто е този на Евровизия, стават част от платформите за онлайн залози като Bwin. Този тип залози е от тип "Специални" и може да бъде открит в спортната секция.

Когато са възможни, този тип залози са чудесен начин да разнообразите ежедневието си, да погледате музикално шоу, да разпуснете и дори да спечелите нещичко. Може би е важно да уточним, че с това удоволствие не бива да се злоупотребява - играйте разумно и с мярка.

Благодарим, че дочетохте статията докрай! Надяваме се, че сте научили нещо полезно и интересно - ако е така, не забравяйте да споделите с близки и приятели. Вие бихте ли заложили на музика?

Други от Спорт

Стефан Стоянов ще води "Ботев"(Пд) до края на сезона

Стефан Стоянов ще води "Ботев" (Пловдив) в оставащите три мача от първенството на Еfbet лига, съобщиха от клуба.  Днес  той направи първа тренировка начело на "канарчетата"

"Ботев" (Пд) играе 2 мача с гръцкия "Арис" в памет на Тоско Бозаджийски

"Ботев" (Пловдив) уреди 2 приятелски срещи с гръцкия гранд "Арис" (Солун). Двата "жълто-черни" отбора ще играят в памет на Тоско Бозаджийски. Големият привърженик на "канарчетата" загина

"Ботев" (Пд) загуби с 1:2 от "Арда" за "сбогом" с Бруно Балтазар

"Арда" победи с 2:1 "Ботев" (Пд) в Кърджали среща от 33-ия кръг на Първа лига. Домакините успяха да обърнат резултата, след като преди почивката изоставаха в резултата

Пловдивчанинът Димитър Кузманов отпадна на квалификациите от турнира "Ролан Гарос"

Димитър Кузманов отпадна в първия кръг на квалификациите на Откритото първенство на Франция по тенис за мъже и жени „Ролан Гарос". Пловдивчанинът отстъпи с 3:6

Бойко Борисов стана шампион по футбол при ветераните, тигрите биха с 5:3 "Ботев" (Снимки)

Воденият от Бойко Борисов тим на "Витоша" (Бистрица) стана шампион на България по футбол при ветераните. Във финалния двубой, игран пред над 1000 зрители на новоизградения стадион в Пловдив

>