Ирина Винер крещи на Маргарита Мамун: Да ти го нач...

18.10.2021 15:02
Винер гледа мръсно Мамун.

Живот, пълен с напрежение и псувни от страна на шефката на руската художествена гимнастика Ирина Винер. Това показва документалният филм “Зад предела” на полякинята Марта Прус. Той е заснет по време на подготовката за олимпиадата в Рио преди 5 години и се фокусира върху битката на Маргарита Мамун и Яна Кудрявцева за индивидуалната титла. И най-вече върху Мамун, която изненадващо Винер, която е омъжена за един от най-богатите руснаци Алишер Усманов, се опитала да спре пускането на филма, който е близо 2 часа. А са заснети над 200. И наистина лентата не може да се види в Русия, но вече се върти нелегално по различни сайтове. А е най-гледаният спортен филм в Полша, Франция и Великобритания.

“Защо трепереше? Защо трепереше? Да ти го начукам... Пълно лайно беше. Пълно лайно”, крещи в един момент Винер към Мамун, която изненадващо взе титлата.

Винер въздейства и на личната треньорка на Мамун Арина Зарипова. “Осра се два пъти за минути и 25 секунди. Два пъти! Как я мислиш? Разбира се, че ще се ядоса. Ти не представяш себе си, а мен, Ира, Русия!”, крещи тя на Мамун.

Винер така и не пътува за Рио, но контролира тренировките по скайп. “Рита, писна ми от теб. Две грешки! Ходи по дяволите с твоята нежност, твар. Животно някакво. Бъзливка нищожна”, крещи тя.
Главната сюжетна линия на филма е болестта на бащата на Мамун. Пради олимпиадата става ясно, че Абдула Ал Мамун е болен от тежка форма на рак. Той обаче вижда победата на Маргарита и дори успява да подържи златния медал в ръката си. На следващия ден след прибирането на Маргарита от Рио умира.

Мамун крие всичко това. Но треньорките разбират и методите стават още по-жестоки.

И въпреки всичко Маргарита е категорична, че във филма не са намерили място доста красиви моменти от отношенията с Ирина Винер.
От два месеца насам Винер води война и заради оценките от Токио, особено заради загубата на индивидуалната титла от сестри Аверини от израелката Линой Ашрам.

Стигна се до безумието да обяснява на президента на Русия Владимир Путин, че всичко било на политическа основа, за да може Великобритания да мине напред в класирането по медали.

В Русия обаче вече започва да им писва от истериите на Винер. Журналиститът Алексей Авдохин написа хитова статия в sports.ru със заглавие “Истеричката Винер омръзна на всички. Тя вреди на спортистите ни, на гимнастиката и най-вече на сестри Аверини!”

Други от Спорт

Стефан Стоянов ще води "Ботев"(Пд) до края на сезона

Стефан Стоянов ще води "Ботев" (Пловдив) в оставащите три мача от първенството на Еfbet лига, съобщиха от клуба.  Днес  той направи първа тренировка начело на "канарчетата"

"Ботев" (Пд) играе 2 мача с гръцкия "Арис" в памет на Тоско Бозаджийски

"Ботев" (Пловдив) уреди 2 приятелски срещи с гръцкия гранд "Арис" (Солун). Двата "жълто-черни" отбора ще играят в памет на Тоско Бозаджийски. Големият привърженик на "канарчетата" загина

"Ботев" (Пд) загуби с 1:2 от "Арда" за "сбогом" с Бруно Балтазар

"Арда" победи с 2:1 "Ботев" (Пд) в Кърджали среща от 33-ия кръг на Първа лига. Домакините успяха да обърнат резултата, след като преди почивката изоставаха в резултата

Пловдивчанинът Димитър Кузманов отпадна на квалификациите от турнира "Ролан Гарос"

Димитър Кузманов отпадна в първия кръг на квалификациите на Откритото първенство на Франция по тенис за мъже и жени „Ролан Гарос". Пловдивчанинът отстъпи с 3:6

Бойко Борисов стана шампион по футбол при ветераните, тигрите биха с 5:3 "Ботев" (Снимки)

Воденият от Бойко Борисов тим на "Витоша" (Бистрица) стана шампион на България по футбол при ветераните. Във финалния двубой, игран пред над 1000 зрители на новоизградения стадион в Пловдив

>